صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با دویست و نهمین روز حمله روسیه به اوکراین

درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین/ تانک های اسلوونی در راه اوکراین/سود هنگفت شرکت های اسرائیلی از جنگ اوکراین/ممنوعیت ورود روس‌ها به کشورهای حوزه بالتیک

دویست و نهمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۴۱۵۵۳
| |
157671 بازدید
|

درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین/

بین الملل تابناک: دویست و نهمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین

خبرگزاری تاس درخبری به نقل از رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، نوشت: روسیه خواهان پایان هرچه سریعتر مناقشه در اوکراین است.

تارنمای این رسانه روسی از مبدا واشنگتن، با انتشار بخش هایی از مصاحبه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با شبکه خبری «پی‌‎بی‌اس» (PBS) به نقل از وی نوشت: روسیه مایل است هر چه سریعتر به درگیری در اوکراین پایان دهد، اما مهم ترین امر در این موضوع به رفتار و نگرش روسیه بستگی دارد.

براساس این گزارش، رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه می توان شاهد پایان فوری درگیری در اوکراین بود، گفت: «از همه مهمتر، نگرش روسیه در اینجا بسیار مهم خواهد بود».

اردوغان با اشاره به دیدار و گفت و گوی خود با ولادیمیر پوتین در حاشیه اجلاس سران سازمان شانگهای در سمرقند ازبکستان، گفت: رئیس جمهور روسیه در این ملاقات به من نشان داد که خواهان پایان دادن هرچه زودتر به این موضوع است.

در این گزارش همچنین به نقل از اردوغان آمده است: «اوضاع بدین منوال که (در جنگ اوکراین) پیش می رود بسیار مشکل ساز بوده و فکر میکنم گام های مهمی دراین زمینه به جلو برداشته خواهد شد ، همه آنچه که می خواهیم شاهد آن باشیم، پایان دادن به این جنگ با صلح است».

ممنوع شدن ورود روس‌ها به لهستان و کشورهای بالتیک

چهار کشور عضو اتحادیه اروپا شامل لهستان و سه کشور حوزه بالتیک که با روسیه مرز مشترک دارند از روز سه‌شنبه برای نشان دادن پشتیبانی از کی‌یف از ورود شهروندان روس حتی دارای روادید به کشورهایشان جلوگیری می‌کنند.

به گزارش تارنمای مسکو تایمز، لهستان، استونی، لتونی و لیتوانی از ورود شهروندان روسیه دارای روادید اتحادیه اروپا برای اهداف گردشگری، فرهنگی، ورزشی و بازرگانی جلوگیری می‌کنند.

اما دارندگان مجوز سکونت، اعضای خانواده، موارد انسانی و مخالفان و ناراضیان حکومت روسیه از این قانون معاف هستند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم مرز با روسیه از هنگام توقف پرواز هواپیماها از روسیه در واکنش به حمله نیروهای روسیه به اوکراین، به گذرگاه ورودی شهروندان روسیه به قاره اروپا تبدیل شده بودند.

اما این چهار کشور با پا فراتر گذاشتن از تصمیم ماه گذشته اتحادیه اروپا برای تعلیق توافقنامه تسهیل صدور ویزا با مسکو، صدور مجوز ورود روس‌های خواستار ورود به ۲۷ کشور عضو این نهاد را طولانی‌تر و پرهزینه‌تر کرده‌اند.

مسکو در آن هنگان اعلام کرد که به این اقدام واکنشی نشان نخواهد داد.

اتهام آمریکا به روسیه درباره استخدام مجرمان در جنگ اوکراین

یک مقام ارشد دفاعی آمریکا شرکت نظامی خصوصی روسی موسوم به "گروه واگنر" را متهم کرد که تلاش دارد بیش از ۱۵۰۰ مجرم دارای محکومیت قضایی را برای جنگ روسیه در اوکراین به کار بگیرد، اما بسیاری از آنها از پیوستن به این جنگ خودداری می کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مقام آمریکایی که نامش را فاش نکرد به خبرنگاران گفت: "اطلاعات ما نشان می‌دهد که گروه واگنر متحمل تلفاتی فراوان در اوکراین به ویژه در میان نیروهای جوان و بی تجربه شده که جای تعجب ندارد."

اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه گروه واگنر اعمال و این شرکت را به دست زدن به عملیاتهای مخفیانه از طرف کرملین متهم کرده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اینکه این شرکت به نمایندگی از دولت روسیه عمل می‌کند را رد کرده است اما شرکت‌های خصوصی پیمانکار نظامی حق دارند تا زمانی که قوانین روسیه را زیر پا نگذارند در هر نقطه از جهان کار کنند.

مقام آمریکایی مورد استناد رویترز به انتشار ویدئوهایی در رسانه‌های اجتماعی اشاره کرد که به نظر می‌رسد در آنها یِوگنی پریگوژین، یک چهره روس که بر اساس اعلام وزارت خزانه داری آمریکا و اتحادیه اروپا با گروه واگنر مرتبط است، در تلاش برای استخدام زندانیان است.

در این ویدئو به نظر می‌رسد، پریگوژین تلاش می‌کند تا زندانیان روس و همچنین تاجیک‌ها، بلاروسی‌ها و ارمنی‌ها را به خدمت بگیرد.

رویترز به طور مستقل ویدیوهای رسانه های اجتماعی را تأیید نکرده است.

در ماه ژوئیه سازمان اطلاعات ارتش انگلیس روسیه را متهم کرد که از گروه واگنر برای تقویت نیروهای خود در خط مقدم جنگ اوکراین استفاده کرده است.

 
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۹
انتشار یافته: ۹۱
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
سقوط دیکتاتور
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
محمد نشستی منتظر تا کامنتها را ردیف کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین بر خلاف غرب از ابتدا دنبال جنگ نبوده بحران آفرینی آمریکا باعثش شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
سقوط استیلا و قلدری غرب
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
آمریکا دیکتاتور جهانیه یا روسیه؟
ناشناس
| Canada |
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین پایان جنگ را می خواهد ولی اش را با جاش می خواد. یعنی میگه همه سرزمینهای اکراین که گرفتم دنیا باید به من هبه کند و تازه تشکر هم کند که عصبانی تر نشدم× پوتین جان به دمپایی سلام کن. تازه اولشه . دیدنی شدی و بس دیدنی تر خواهی شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین!!!!!!!!!!!!!!!
چیشد توکه میخواستی چندروزه اوکراین رو بگیری؟؟؟خخخخ
عاشقان پوتین به داد اربابتون برسین از دست رفتتتت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
نمیخواست کل اکراین را بگیره جاهایی که روس نشین است گرفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
قابل توجه سانسورچی ها
نظر تندی درباره پوتین نوشتم
حدود پنج خط نوشتم چرا منتشر نکردی؟
خجالت نمیکشین؟؟
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
زنده با زلنسکی. مرگ بر پوتین و نوچه ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
چقدر نحوه شروع جنگ و دلایل جنگ و وعده فتح یک هفته ای پوتین شبیه صدام حسین ملون است مطمعن باشید سرانجامشان هم شبیه یک دیگر خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
واقعا شما ایرانی هستی؟ تو جنگ ایران و عراق همه کشورهایی که الان حامی اکراین هستند حامی کشور متجاوز یعنی عراق بودند. به نظرتون شبیهند؟
کریم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
ناشناس ۱۸:۴۰. بیدار شو داریم میرسیم. مهندس جان تقریبا تمام تسلیحات صدام رو روسیه( شوروی) داشت تامین می‌کرد.
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
متجاوز همیشه شکست میخوره دیر یا زود باید عقب نشینی کنه راه چاره هم فقط تسلیم نشدنه .صدام هم بعد یکسال وادار شد عقب نشینی کنه .پوتین هم ناچار به عقب نشینی میشه دیر یا زود باید برگرده به مرزها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
آقای عزیزی که جز دهن بینی چیزی تو چنته نداری برو یک تحقیق کوچولو کن و ببین سلاحهایی که عراق با اون میجنگید چی بود تا متوجه بشی کدوم کشور حامی اصلی عراق بود ، میشه بفرمایید میگ ، سو تانکهای تی که عراق با اونها بچه های مارو درو میکرد ساخت کدوم کشوره ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
الان روسیه و چین تو جنگ ایران و عراق حامی ما بودن یا عراق شما که ایرانی هستی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
مددوف خیلی با حاله همه پیشگویی هاش برعکس از اب درمیاد لامصب کلا جکه اویل میگفت هدف ما فتح کیف هست که تبدیل به رویا شد بعد گفت اگه به کریمه حمله بشه قیامت بپا میکنیم ولی باوجود اینکه اوکراین ۸ جنگنده روس رو در کریمه نابود کرد هیچ واکنشی نشون ندادن البته دوست هرکس اینه اوست و ایشون هم دوست نزدیک پوتین هستند انتظار زیادی از شون نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین باید هم خواهان صلح باشه اخه چقدر با اهن قراضه ها مقابل تسلیحات مدرن و دقیق امریکا باید متحمل تلفات بشه دیگه بدبخت رنگی به چهره نداره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
فعلا که ارباب آمریکاییت در کامپیوتر های کوانتومی و هوش مصنوعی قافیه را به شی باخته. باش تا صبح دولتت بدمد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
خطاب ناشناس۲۳.۱۳ امریکا قویترین سلاح لیزری جهان رو ساخته بهترین ناو ها و جنگنده های جهان رو ساخته و هروز دستاور هایی زیادی در صنعت هوا فضا بدست اورده ولی روسیه و چین بیشتر ادعا دارند تا واقعیت این را هم خدمتتون بگم امریکا رهبر سیاسی نظامیاقتصادی دنیا هست
ناشناس
|
Austria
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
همه کشورها فهمیده اند تسلیحات روسی دوزار ارزش ندارند اسلوونی هم به خوبی همین را دریافته است و در ازای اهدا تانک های بی مصرف روسی تانک های کارآمد آلمانی و غربی دریافت می کند. پوتین ا راهی جز خودکشی ندارد اما جزبزه این کار را هم ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
چرند نگو سلاحهای اسلوونی قدیمیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
خود کارشناسان نظامی غربیها هم اینقدر از خود تعریف نمیکنند
ناشناس
| Poland |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
۱۹:۲۷
توده ای پس چرا سلاح های پیشرفته روسیه که داره اسنفاده می کنه باعث پیروزی در برابر اوکراین نشد؟
سرباز وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
عجیبه نمیدونم تو خود سایت های داخلی چرا امریکا اینقدر خواهان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و روسیه انقدر مورد سرزنش قرار میگیره؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
یکی اینکه از کجا معلوم خیلی هاشون کاربر فیک نباشند. بعلاوه خیلیا طرفداری از امریکا رو نشانه باکلاسی میدونند براشونم مهم نیست این همون امریکاییه که سالها با . کشورشون دشمنی کرده
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
واقعا نمی دونی یا ما رو سر کار گذاشتی؟ یه خرده تاریخ یکی دو قرن اخیر مملکت رو بخونی متوجه میشی اوضاع مردم و مملکت زمانی که به آمریکا نزدیک بودیم چطور بوده و زمانی که به روسیه نزدیک بودیم چطور….
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
همان چند نفر با نظرات تکراری هستند
کاربر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
نمیدونی چون توانایی فکر کردن نداری
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
به خاطر سوء مدیریت داخلی هست که مردم از لجشون موضع می گیرند. خیلی جدی نگیرید. نود درصد این نظرات فقط از روی حب و بغض هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
البانی نشین هستن
علی
|
Germany
|
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین بیچاره خودگردان را تدبیر نیست
زلنسکی قهرمان
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان