میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سیاست ما تقویت ارتباط اقتصادی با همسایگان است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سیاست قطعی مجلس و دولت آن است که کشورهای همسایه و منطقه در اولویت روابط ما در عرصه سیاست خارجی در حوزه سیاسی و اقتصادی قرار گیرند.
کد خبر: ۱۱۲۹۵۹۲
| |
3564 بازدید
سیاست ما تقویت ارتباط اقتصادی با همسایگان است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمدباقر قالیباف صبح امروز (چهارشنبه ۲۲ تیر ماه) و در دومین روز سفر خود به ازبکستان در دیدار با بازرگانان و تولیدکنندگان ایرانی فعال در این کشور، اظهار داشت: سیاست قطعی دولت و مجلس جمهوری اسلامی ایران آن است که ارتباط با کشورهای منطقه و همسایه در اولویت مباحث سیاست خارجی کشورمان در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی قرار گیرد.

وی بیان کرد: ارتباط ما با کشورهای همسایه باید متناوب باشد و حتماً باید این مسئله در اسناد بالادستی و همچنین در تدوین برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد و نگاه مقام معظم رهبری هم به این مسئله همین است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید بپذیریم که بخش خصوصی مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و باید آن‌ها را تقویت کنیم. دولت باید در عرصه اقتصادی بیشتر تسهیل گری و پشتیبانی از بخش خصوصی را در دستور کار قرار دهد.

قالیباف اظهار داشت: باید روابط و تجارت دوجانبه با کشورها را دنبال کنیم که این مسئله یک راهکار مهم برای دور زدن تحریم‌هاست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات