با اجرای طرح حمایت از لاکپشت‌ها؛

بچه‌ لاکپشت‌ها در ساحل عسلویه رها شدند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: ۳۴۲ قطعه بچه لاکپشت در نایبند شهرستان عسلویه راهی دریا شدند.
کد خبر: ۱۱۲۱۵۳۱
| |
8339 بازدید

بچه‌ لاکپشت‌ها در ساحل عسلویه رها شدند

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد قلی‌نژاد می‌گوید: اکنون یازدهمین دوره اجرای طرح حمایت و حفاظت از لاکپشت‌های دریایی پارک ملی دریایی نایبند با حمایت مالی شرکت مبین انرژی خلیج‌فارس در حال اجرا است.

به گفته او، تاکنون ۵ لانه بازگشایی شده و ۳۴۲ نوزاد لاکپشت راهی ساحل شده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: هرساله در اواخر اسفند تخمگذاری لاکپشت‌های منقار عقابی در سواحل پارک ملی دریایی نایبند آغاز می‌شود.

به گفته قلی‌نژاد، مهم‌ترین تهدید‌های پیش روی فرآیند زادآوری لاکپشت‌های دریایی در فصل تولید مثل مرتبط با عوامل انسانی (تردد و حضور، آلودگی نوری) و عوامل طبیعی (تخریب لانه به دست شغال و روباه و آبگیری سواحل در زمان مد) است که در این طرح هر دو معضل به صورت ویژه در حال مدیریت است.

او می‌گوید: تردد انسان و بازدید گردشگران از منطقه نایبند با همکاری دهیاری روستای بُنود و فرمانداری شهرستان عسلویه تا حدودی مدیریت شده است، اما تا نقطه مطلوب همچنان فاصله داریم.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت