صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مبارزه با غاصبان قدس حق مشروع مردم فلسطین است

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه عادی سازی روابط با رژیم آپارتاید اسرائیل را از عوامل تشویق و تشدید کننده خشونت توسط صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی فلسطین توصیف و تاکید کرد: مبارزه با غاصبان قدس و فلسطین، حق طبیعی، مشروع و قانونی مردم فلسطین است.
کد خبر: ۱۱۱۷۴۰۲
| |
5192 بازدید
مبارزه با غاصبان قدس حق مشروع مردم فلسطین است

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، خطیب زاده با محکومیت یورش مجدد و مکرر صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی و تعرض وحشیانه نظامیان رژیم صهیونیستی به نمازگزاران و مدافعان اماکن مقدسه فلسطین، اعلام کرد؛ اشغالگری و اشغالگران رو به زوال هستند و مبارزه با غاصبان قدس و فلسطین، حق طبیعی، مشروع و قانونی مردم فلسطین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تشدید تجاوزات و اقدامات سبوعانه رژیم آپارتاید اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین، خواستار کمک ملت‌ها، دولت‌ها و مجامع منطقه‌ای و بین المللی به مردم فلسطین برای دفاع از خود و مقابله با اشغالگران صهیونیست شد.

خطیب زاده در پایان ضمن تاکید بر ضرورت وحدت جهان اسلام برای دفاع از فلسطین و نجات مسجد الاقصی، عادی سازی روابط با رژیم آپارتاید اسرائیل را از عوامل تشویق و تشدید کننده خشونت توسط صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی فلسطین توصیف کرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات