هزاران فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه نماز کردند

منابع فلسطینی از اقامه نماز توسط هزاران فلسطینی در مسجدالاقصی علیرغم محدودیت ها و موانع رژیم صهیونیستی خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۱۶۲۲۰
| |
3508 بازدید
هزاران فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه نماز کردند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از پایگاه عرب ۴۸، علیرغم محدودیت‌های رژیم صهیونیستی، هزاران فلسطینی شامگاه پنج شنبه در مسجدالاقصی اقامه نماز کردند.

منابع فلسطینی شمار شرکت کنندگان در نماز عشا و تراویح را ۷۰ هزار نمازگزار تخمین زدند.

از سوی دیگر پایگاه خبری فلسطین الیوم گزارش داد که صدها فلسطینی با پشت سر گذاشتن پست‌های امنیتی و موانع و محدودیت‌ها خود را به صحن‌های مسجدالاقصی رساندند.

بر اساس این گزارش، فلسطینی‌ها همچنین در حمایت از خلیل عواوده اسیر فلسطینی که با بازداشت اداری مواجه است و دست به اعتصاب غذا زده است، شعار دادند.

این در حالی است که دست‌کم ۲۵۰ هزار روزه دار فلسطینی پیش از این چهارشنبه شب برای اقامه نماز در مسجد الاقصی حضور یافته بودند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت