میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درگذشت رایولا تکذیب شد

رئیس بیمارستان سن رافائله شهر میلان، درگذشت رایولا را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۱۱۶۱۸۵
| |
6905 بازدید
درگذشت رایولا تکذیب شد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، کمتر از یک ساعت پیش رسانه‌های ایتالیایی از درگذشت «مینو رایولا»، مدیربرنامه مشهور و جنجالی دنیای فوتبال در سن ۵۴ سالگی خبر دادند.

 پس از گذشته نیم ساعت، دستیار رایولا و رئیس بیمارستان سن رافائله نسبت به این خبر شوکه‌کننده واکنش نشان دادند و آن را تکذیب کردند.

طبق گزارش NOS، خوزه فورتس، دست راست رایولا اعلام کرد: مینو حالش وخیم است، ولی هنوز نمرده و خبر درگذشت او غلط است.

به نقل از ANSa، دکتر آلبرتو زانگریلو از بیمارستان سان رافائله در میلان در مورد شرایط مینو رایولا گفت: من از تماس‌های تلفنی شبه روزنامه نگارانی که در مورد زندگی یک نفر گمانه‌زنی می‌کنند عصبانی هستم. آن هم مردی که تمام تلاشش این است که به زندگی ادامه دهد و زنده بماند.

پس از اظهارات این ۲ نفر، رایولا خودش بیانیه‌ای داد و به همه شایعات پایان داد.

 

رایولا در بیانیه‌ای اعلام کرد:وضعیت فعلی سلامتی‌ام برای کسانی که می‌پرسند این است: برای دومین بار در ۴ ماه است که عصبانی شده‌اند و مرا می‌کشند. به نظر می‌رسد قادر به احیا کردن هم هستند.

رایولا ژانویه (دی ماه) در بیمارستانی در شهر میلان بستری شد و تحت عمل جراحی بسیار ظریف قرار گرفت، ولی ماهیت بیماری فاش نشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت