میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فیس‌بوک، صفحه شبکه آی‌فیلم۲ را حذف کرد

پس از آن‌که فیسبوک، صفحه کانال آی‌فیلم۲ را حذف کرد، احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی صداوسیما، این اقدام را، در راستای فتنه‌گری برای بروز تنش بین ملت‌های ایران و افغانستان معرفی کرد.
کد خبر: ۱۱۱۴۱۳۷
| |
4911 بازدید
|
۲
فیس‌بوک، صفحه شبکه آی‌فیلم۲ را حذف کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی صداوسیما، نسبت به اقدام فیس‌بوک در حذف صفحه کانال آی‌فیلم ۲، واکنش نشان داد.

او در توییتی به زبان انگلیسی نوشت:
«در ایامی که فتنه‌گران تمام تلاش خود را برای بروز تنش بین ملت‌های ایران و افغانستان به کار بسته‌اند، آمریکا از تسلط خود بر فضای تبادل وب استفاده می‌کند تا روایت مطلوب خود را حاکم سازد.

به‌تازگی صفحه فیسبوک تلویزیون آی‌فیلم ۲ که هیچ‌گونه محتوای سیاسی منتشر نمی‌سازد نیز حذف شد تا دومین تلویزیون محبوب مردم افغانستان، در این شبکه اجتماعی اجازه حضور نداشته باشد.»

آی‌فیلم ۲، کانال اختصاصی شبکه آی‌فیلم برای پخش سریال‌ها و فیلم‌های ایرانی برای مخاطبان فارسی‌زبان غیرایرانی به‌ویژه در افغانستان و تاجیکستان است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
دَم فیس بوک گرم.دست مریزاد.خیلی کار خوبی کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
آزادی بیان عمریکایی
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت