بازدید 7002

واکنش وزیر ورزش به مشکلات اخیر پرسپولیس

دیدار وزیر ورزش با سفیر لهستان فرصت مناسبی نصیب خبرنگاران کرد تا در گفتگویی جالب به بحث‌های اخیر حول فوتبال ایران با وی بپردازند.
کد خبر: ۱۱۰۱۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶ 30 January 2022

 
به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان امروز در جلسه‌ای با ماچئی فایوکوفسکی سفیر لهستان شرکت کرد و در پایان آن در جمع خبرنگاران حضور یافت و با اشاره به بحث در خصوص روابط ورزشی با لهستان در این جلسه، اینطور صحبت‌هایش را آغاز کرد: در یکی دیگر از جلساتی که با سفرا داشتیم،‌ خوشبختانه نوبت به کشور لهستان رسید. بسیار سفیر فعال و ورزش‌دوستی است.  جالب است که بدانید او در ایران ورزش می‌کند و از خانواده سوارکاری ایران است. خانواده او نیز در چوگان فعالیت می‌کنند. در گذشته از این موضوع اطلاع داشتیم که سفرا به ورزش‌های مختلفی علاقمند هستند و برخی از فدراسیون‌ها نیز خوشفکر هستند و جام‌هایی با عنوان جام دیپلمات‌ها برگزار کردند و این اتفاق بسیار خوبی است. ما در راستای تحقق اهداف وزارت امور خارجه بر آن شدیم که تعاملات ورزشی را با کشورهایی که زمینه مناسب‌تری برای همکاری دارند، دنبال کنیم. به درخواست کشور چین جلسه‌ای با سفیر این کشور داشتیم. امروز نیز با درخواست ۲ کشور، با لهستان اتفاقات خوب ورزشی را پیش‌بینی و تعریف کردیم.

 

وزیر ورزش در بخش بعدی صحبت‌هایش درباره تعاملات احتمالی با لهستان گفت: لهستان در چند رشته ورزشی سرآمد است و در اروپا از موقعیت خوبی بهره می‌برد. اگر بتوانیم از اردوها و مسابقات آن‌ها استفاده کنیم، به نفع دو کشور است. البته سفیر لهستان پیشنهادات دیگری هم داشت. او پیشنهاد داشت که حتی در سرمایه‌گذاری‌های ورزشی نیز همکاری داشته باشیم. او به خصوص به صنعت اسب بسیار علاقمند بود و واقعیت این است که کشور لهستان در این خصوص پیشرو است. ما نیز سابقه خوبی در این باره با لهستان داشتیم. هدف ما فقط واردات نیست بلکه اصلاح نژادی نیز هست. پرورش، نگهداری، تمرینات و آماده‌سازی اسب در رشته‌های مختلف نیز یکی دیگر از امکانات لهستان در این رشته است. روزی حساب می‌کردیم که سرمایه‌ای که در اسب‌سواری وجود دارد، به مراتب از فوتبال بیشتر است. گردش مالی این رشته خیلی بیشتر از رشته فوتبال است. باید برخی تکالیف و عقب‌ماندگی‌های خود را در این رشته جبران کنیم و اعزام‌ها را جدی بگیریم. تا چند سال رشته پرش اسب در آسیا وجود نداشت اما اخیرا جزو برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفته و اسب‌سواران امید بیشتری برای آینده دارند. امیدوارم با پیگیری‌هایمان نشان دهیم که این جلسات نتایج خوبی در پی داشته باشد.

سجادی در بخش بعدی صحبت‌هایش به صعود تیم ملی فوتبال پرداخت و گفت: من در رختکن هم به بازیکنان گفتم که این تازه شروع راه تیم ملی است. امیدوارم در ادامه راه نیز این بزرگی و عزت وجود داشته باشد. ۱۵ ماه است که تیم ملی فوتبال کشورمان شکست نخورده و امیدوارم این روند ادامه یابد. در ادامه بازی‌ها نیز باید با اراده گذشته بازی کنیم. متاسفانه به دلیل شیوع مجدد کرونا، حضور تماشاگران را در ورزشگاه نداریم. از همه علاقمندان از این بابت عذرخواهی می‌کنم. این قول را می‌دهم تا در کنار تیم ملی باشیم و آن‌ها را تنها نگذاریم و با پیام‌های مثبت از آن‌ها حمایت کنیم.

 

در ادامه خبرنگاران حاضر به موضوع پرسپولیس که بحث اصلی این روزهاست پرداختند که با این توضیحات سجادی همراه شد: باشگاه بزرگ، مردمی و پرطرفدار پرسپولیس مانند همه باشگاه‌ها فراز و فرودهایی داشته است. زمانی که من کار را شروع کردم، با استعفای زودهنگام مدیرعامل باشگاه مواجه شدم. ۲ هفته‌ای در این خصوص صبر کردم و با هیات مدیره این باشگاه جلسه گذاشتم که آن‌ها درخواست داشتند با این موضوع موافقت شود. هیات مدیره همچنین پیشنهاد داد که رییس هیات مدیره به عنوان سرپرست مدیرعاملی انتخاب شود. در نهایت در این خصوص موافقت کردیم. دوران سرپرستی نیز تمام شد و شرایط مدیرعاملی سیدمجید صدری فراهم نشد و باز هم با استعفای او مواجه شدیم. البته باز هم با این موضوع موافق نبودیم.

 

وزیر ورزش با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته برای انتخاب مدیرعامل این باشگاه گفت: دو سه نفر را برای مدیرعاملی پیشنهاد دادیم و هیات مدیره نیز تقویت شد. تکمیل هیات مدیره باشگاه پرسپولیس هنوز ادامه دارد. رضا درویش که سابقه مدیریت در باشگاه‌ها را دارد، برای مدیرعاملی انتخاب شد و او از زمانی که آمده در حال پرداخت بدهی‌ها است. پرونده‌های بین‌المللی زودتر باید جمع شود. او هم خیلی علاقه دارد اگر پولی به دستش بیاید، به بازیکنان و کادرفنی پرداخت کند. او همزمان به هر ۲ طرف رسیدگی می‌کند. این قول را وزیر ورزش می‌دهد که دوست دارم به همه باشگاه‌ها کمک کنم. بسیاری از هموطنان با این تیم ‌ها زندگی می‌کنند و من این عواطف را درک می‌کنم. از بچگی ورزش کردم و فوتبال را درک می‌کنم. می‌دانیم که فوتبال چه جایگاهی در کشور دارد. نمی‌خواهم از درویش حمایت کنم اما بدهی‌هایی پیش آمده و او نمی‌خواهد پرونده‌های پرسپولیس سنگین‌تر شود. ما هم مدیرعامل پرسپولیس را تنها نگذاشتیم.

 

موضوع بعدی در خصوص بحث مربوط به حواشی دیدار ایران و عراق و اعتراض هواداران پرسپولیس به شرایط این باشگاه بو که سجادی اینطور پاسخ داد: در ورزشگاه آزادی چیزی جز احترام و ادب ندیدم. اتفاقا خیلی شعارهای مثبت داده می‌شد. وقتی می‌بینیم مردم قدرشناس هستند، ما هم انرژی می‌گیریم و هیچ پالس منفی از نفرات حاضر در ورزشگاه ندیدیم. من به اتفاق «محمد مخبر» معاون اول رییس جمهوری و «سیدرضا صالحی‌امیری» رییس کمیته المپیک در ورزشگاه آزادی بودیم و می‌خواستیم از بین مردم عبور کنیم تا مخبر زودتر به کنار زمین بیاید اما هجوم علاقمندی برای گرفتن عکس با آقای مخبر ایجاد شد و باز هم تاکید می‌کنم این بازی در بهترین شرایط برگزار شد.


سجادی درباره بحث مربوط به خصوصی سازی دو باشگاه نیز اینطور وعده داد: این محبت مردم عزیزمان است. جمعه سفر استانی به گیلان داشتیم و نفهمیدیم که این سفر کی تمام شد. هر جا می‌رویم از ما می‌خواهند که به پرسپولیس کمک کنیم. ما هم به جشن‌های استقلال دعوت می‌شدیم و هم به جشن‌های پرسپولیس. برای هر دو تیم احترام قائل هستم و به همه تیم‌ها تمایل داریم. انشاالله سهام این دو باشگاه به زودی از طریق فرابورس در اختیار مردم قرار بگیرد تا سایه دولتی بودن، کمتر شود.

 

وزیر ورزش با اشاره به اینکه مسوول تامین زمین برای باشگاه پرسپولیس نیز با انتخاب مدیر و هیات مدیره آنها باید مشکلات باشگاه را بررسی و حل کنند گفت: این باشگاه مشکلاتی دارد. تازه دیروز به من مشکل زمین آن‌ها را منعکس کردند. من وزیر ورزش هستم اما مسوول تامین زمین که نیستم اما اگر به بن بست بخورند، من حاضرم زمین آن‌ها را نیز تامین کنم. اگر یک مدیرعامل نتواند یک زمین هم تامین کند، این امتیاز خوبی نیست. اگر کاری از دست ما بر بیاید، انجام می‌دهیم.

سوال بعدی از سجادی درباره استعفای صدری بود که در مدت حضورش در تلاش برای حل مشکلات باشگاه بود: دلایل استعفای او را من می‌دانم. وقتی در فضای مجازی استعفا دادند، مجبور شدیم آن را قبول کنیم و گرنه بنا نبود به این زودی این اتفاق رخ دهد. سعی می‌کردیم روال باشگاه طی شود. به دنبال منابعی هستیم که به زودی به باشگاه تزریق شود. آن که جوری منعکس می‌کنند که دنیا به پایان رسیده، خیر به این شکل نیست. به تیم جدید هیات مدیره اعتماد کنید. این تیم تقویت خواهد شد.

نکته عجیب صحبت‌های سجادی اما دفاع از انتخاب بیژن ذولفقارنسب بود: هیچکس نمی‌تواند شایستگی‌های او را نادیده بگیرد. او چند روز پس از انتخابش در هیات مدیره در نامه‌ای محرمانه استعفایش را به دست من رساند و در حال بررسی این موضوع هستیم. به زودی قبل از اعزام شدن به چین برای بازی‌های زمستانی، با او صحبت می‌کنم و اگر قصدش ماندن نباشد، به طور حتم با این استعفا موافقت می‌کنیم.

 

بعد از بحث فوتبال، وزیر ورزش در خصوص انتخابات فدراسیون تکواندو که خبرساز و با حواشی همراه شده نیز اینطور توضیح داد: موضوع انتخابات تکواندو برای ما مهم است. هر فدراسیونی که انتخاباتش برگزار می‌شود، رییس را به اتاق خود دعوت و حکم او را تقدیم می‌کنم تا فدراسیون معطل نماند. الان هم فدراسیون تکواندو در حال فعالیت است. همین حالا هم «محمدرضا پولادگر» معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش حواسش به فدراسیون تکواندو هست. نمی‌گوییم این وضعیت خوب است اما منظورم این است که این فدراسیون تعطیل نیست. ۵۷ نفر عضو مجمع بودند و ۵۶ نفر رای دادند. در اساس‌نامه نوشته شده که نصف به علاوه یک اعضای حاضر در مجمع حد نصاب ریاست هستند. جایی دیگر نوشته شده که نصف به علاوه یک اعضای رای دهنده در مجمع. ۵۶ رای بوده که نصف به علاوه یک آن می‌شود (۲۹ رای) رایی که «هادی ساعی» دوست خوب من آورده است. فردای آن روز تعداد ۱۷ نفر امضا جمع کرده بودند که این رای‌گیری شائبه دارد و کدام روش را باید در نظر بگیریم؟ تعداد کل اعضا یا تعداد رای دهندگان؟ از طرفی این موضوع صورت‌جلسه داشته و اخبار نیز آن را اعلام کرد. رقیب او نیز معاون من شده است. می‌گویند حتی به دیوان عدالت اداری نیز این شکایت رفته است. می‌گویند اساس‌نامه رعایت نشده است. این موضوع در حال بررسی حقوقی است و آخرین اقدام ما این بوده که این موضوع با معاونت حقوقی ریاست جمهوری بررسی شود. منتظر پاسخ هستیم. پولادگر نقشی در این شکایت نداشته است. او معاون وزارت ورزش است و اگر خدایی نکرده این انتخابات ابطال شود، پولادگر کمک ماست و ۲۱ سال در فدراسیون تکواندو بوده است. ما آبروی خود را دوست داریم. هر چه بپرسید من شفاف آن را می‌گویم. لطافت و پاکی ورزش همین سادگی آن است.

 

سجادی در بخش پایانی مصاحبه خود به بحث استقلال رشته موی‌تای نیز پرداخت و گفت: هنوز چیزی به صورت مکتوب به دست ما نرسیده‌ است. فدراسیون‌ها و انجمن ها تعریف دارند. دوست دارم در کشورمان، انجمن‌ها قدرت داشته باشند اما باید شرایط آن باشد. اگر روزی در جمهوری اسلامی ایران به این نتیجه رسیدیم که موی‌تای ظرفیت فدراسیون شدن را دارد، این آرزوی من است. فدراسیون‌ها انتخابی هستند و با یک امضا نمی‌آیند که با یک امضا بروند. فدراسیون‌ها سال به سال مجمع و انتخابات دارند اما انجمن با یک امضا می‌آیند و می‌روند. در گذشته به دنبال این بودیم که به انجمن‌ها وقت بدهیم تا به فدراسیون تبدیل شوند و اگر به استانداردها نرسیدند، دوباره آن‌ها را به انجمن برگردانیم. وزارت ورزش باید در این خصوص تصمیم‌گیری کند. اگر ۱۵۰ فدراسیون داشته باشیم که خیلی بهتر است. رییسان انجمن‌ها به جلسه با وزارت ورزش دعوت نمی‌شوند

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل