خارجی به اصطلاح متعصب قرمزها هم کار استادش را تکرار کرد

آخرین بازمانده برانکو هم از پرسپولیس به فیفا شکایت کرد

کد خبر: ۱۱۰۰۴۵۷
| |
5638 بازدید

دروازه‌بان کروات پرسپولیس که به تعصب به پیراهن تیم شهرت داشت، از این باشگاه به فیفا شکایت کرد و خواستار دریافت تمام مبلغ قرارداد سه فصل آینده خود شد.

به گزارش تابناک ورزشی، بوژیدار رادوشویچ دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس که 17 آذر و پس از اختلاف مالی با مدیران باشگاه پرسپولیس ایران را ترک کرده بود، قراردادش را با سرخپوشان فسخ و به طور رسمی از این باشگاه به فیفا شکایت کرد.

رادوشویچ دو فصل دیگر (تا پایان فصل 2023_2024) با تیم پرسپولیس قرارداد داشت و حالا با شکایت به فیفا خواستار دریافت تمام مبلغ حدود 900 هزار یورویی قرارداد خود شده است.

آخرین بازمانده برانکو هم از پرسپولیس به فیفا شکایت کرد

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار