میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف ۲۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

پنج شناور صیادی حامل سوخت قاچاق در آبهای خلیج فارس توقیف شدند.
کد خبر: ۱۰۹۶۹۷۳
| |
7846 بازدید
|
۱
کشف ۲۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، فرمانده پایگاه دریابانی ماهشهر گفت: این پنج شناور صیادی حامل سوخت قاچاق بودند که برای عرضه و فروش آن به دلالان در کشور‌های حوزه خلیج فارس راهی دریا شدند.

سرهنگ اکبر راشد نیا افزود: ماموران دریابانی توانستند ضمن توقیف این پنج شناور، بیش از ۲۲ هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف کنند.

وی ادامه داد: در این رابطه پنج نفر دستگیر وپس از تشکیل پرونده به همراه محموله‌های کشف شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
نمیدانم چرا هر زمان قیمت سوخت را در نظر دارند بالا ببرند آمار کشفیات سوخت قاچاق بالا میرود؟ شما میدانید مشاور اقتصادی !
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟