میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرمربی موقت تیم ملی عراق ابقا شد

فدراسیون فوتبال عراق جانشین دیک ادووکات را معرفی کرد.
کد خبر: ۱۰۹۳۶۷۹
| |
6882 بازدید
سرمربی موقت تیم ملی عراق ابقا شد



به گزارش همشهری آنلاین فدراسیون فوتبال عراق بعد از کسب نتایج ضعیف در انتخابی جام جهانی قطر به همکاری اش با ادووکات پایان داد و امروز زلیتکو پتروویچ را به عنوان سرمربی موقت تیم ملی فوتبال عراق در مقدماتی جام جهانی انتخاب کرد. پتروویچ درجام ملت های عرب هم روی نیمکت عراق نشسته بود.
تیم ملی فوتبال عراق اکنون با ۴ امتیاز در رتبه پنجم گروه A مقداتی جام جهانی در منطقه آسیا قرار داردو از شانس اندکی برای رسیدن به بازی پلی آف منطقه آسیا جام جهانی برخوردار است.

سرمربی موقت تیم ملی عراق انتخاب شد

این مربی ۵۶ ساله اکنون در دیدار بعدی تیم ملی عراق مقابل ایران که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود به عنوان سرمربی روی نیمکت عراقی‌ها خواهد نشست.

عراقی‌ها به ترتیب هفتم و دوازدهم بهمن ماه در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی به مصاف تیم‌های ایران و لبنان خواهند رفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات