میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
پلیس:

انهدام یک تیم تروریستی با دستگیری اعضای آن

این باند تروریستی مخوف منتسب به گروه های ضدانقلاب خارج از کشور و سرویس های اطلاعاتی بیگانه بوده و از سوی آنها هدایت و حمایت می شده است.
کد خبر: ۱۰۹۲۰۴۶
| |
6157 بازدید
انهدام یک تیم تروریستی با دستگیری اعضای آن

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای از انهدام یک تیم تروریستی و دستگیری اعضای آن خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: یک تیم تروریستی وابسته به سرویس های بیگانه در سال جاری که به اقدامات ضدامنیتی مبادرت کرده و گشت انتظامی شهرستان ماهشهر را مورد حمله مسلحانه قرار داده بود، شناسایی و منهدم شد.

در این اطلاعیه آمده است با هوشیاری ماموران انتظامی و تلاش هدفمند و رصد دقیق عوامل تروریستی، این باند خرابکار شناسایی و با تسلط اطلاعاتی کامل و طی چند عملیات منسجم تمامی اعضای مرتبط با این باند در مخفیگاهایشان دستگیر و برای رسیدگی قضائی به مراجع ذیصلاح تحویل گردیدند.

این باند تروریستی مخوف منتسب به گروه های ضدانقلاب خارج از کشور و سرویس های اطلاعاتی بیگانه بوده و از سوی آنها هدایت و حمایت می شده است.

گفتنی است، این تیم در شهادت ستواندوم "ضرغام پرست" و مجروحیت یکی دیگر از ماموران خدوم ناجا نقش اصلی را داشته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت