میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روسیه: وقفه در مذاکرات وین فنی است

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که وقفه در مذاکرات وین فنی است و این اجازه را به هیات‌ها می‌دهد تا مواضع را در پایتخت هایشان بیشتر بررسی کنند.
کد خبر: ۱۰۹۱۳۱۲
| |
7089 بازدید
روسیه: وقفه در مذاکرات وین فنی است
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا وزارت امور خارجه روسیه امروز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وقفه در مذاکرات وین در مورد احیای برجام فنی است و هیئت‌ها می‌توانند با پایتخت‌های خود مسائل بیشتری را بررسی کنند.

بر اساس گزارش این وزارتخانه در دور هفتم مذاکرات که از ۲۹ نوامبر (هشتم آذر) در وین برگزار، وقفه فنی اعلام شده است. این وقفه به هیات‌ها اجازه می‌دهد تا نتایج فعلی و گام‌های بعدی احتمالی بررسی در پایتخت‌ها بیشتر بررسی شود.

وزارت خارجه روسیه پیش بینی کرد که مذاکرات دور هفتم تا هفته آینده از سر گرفته شود.

به گزارش ایرنا، دور جدید مذاکرات وین برای لغو تحریم‌های ظالمان علیه ملت ایران که از دوشنبه هفته پیش آغاز شده بود، روز گذشته موقتا متوقف و قرار شد در هفته آینده از سرگرفته شود، اما تاریخ قطعی آن هنوز رسما اعلام نشده است.

سه کشور اروپایی در بیانیه خود گفته‌اند، ما از هماهنگ کننده برجام درخواست کرده ایم که به زودی تشکیل جلسه دهد. آن‌ها می‌گویند که برای ارزیابی اوضاع و دریافت دستورالعمل‌های جدید پیش از تشکیل جلسه هفته آینده باید به پایتخت‌ها بازگردند تا ببینند آیا می‌توان شکاف‌های ایجاد شده را پر کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت