۲ هزار و ۷۶۰ واحد زلزله زده در هرمزگان باید بازسازی شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جانشین رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران هرمزگان گفت: براثر زلزله روز یکشنبه در استان، ۲ هزار و ۷۶۰ واحد مسکونی آسیب دیده و نیازمند بازسازی هستند.
کد خبر: ۱۰۸۸۱۷۶
| |
3972 بازدید
|
۱
۲ هزار و ۷۶۰ واحد زلزله زده در هرمزگان باید بازسازی شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، رضا مدرس سه شنبه شب در بازدید از مناطق زلزله زده بخش فین شهرستان بندرعباس، اظهار داشت: برآورد اولیه ای که خسارت های وارد شده صورت گرفته، حدود هفت هزار میلیارد ریال است اما باید وضعیت راه ها و دیگر زیرساخت ها به طور کامل بررسی و رقم دقیق اعلام شود که به احتمال زیاد بیش از این رقم خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: آواربرداری از مناطق زلزله زده فین از عصر امروز و با حضور تجهیزات لجستیکی نیروی دریایی سپاه و راهداری از روستای گیشان غربی آغاز شد.

مدرس تصریح کرد: آوربرداری مناطق زلزله زده، معمولا چند روزی پس از وقوع زلزله انجام می شود، اما با توجه تاکیدهای رییس جمهور و استاندار مبنی بر سرعت بخشی به این کار، آواربرداری مناطق زلزله زده هرمزگان در فاصله ۴۸ ساعت آغاز شده است.

این مقام مسوول تاکید کرد: وضعیت مناطق زلزله زده و مشکلات مردم را به طور مرتب رصد و در تلاش برای رفع آنها در کوتاهترین زمان ممکن هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا و براساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمین لرزه ای به بزرگی ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین در ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۴ ثانیه و در عمق ۱۵ کیلومتری از زمین و زلزله دیگری با بزرگای ۶.۳ در ساعت ۱۵ و ۳۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه، به فاصله یک دقیقه در عمق ۱۵ کیلومتری زمین روز یکشنبه ۲۳ آبان ماه استان هرمزگان را لرزاند.

همچنین پس از آن ۶۱ پس‌لرزه به بزرگای بین ۳ تا ۵ در مقیاس امواج درونی زمین در این منطقه از جنوب کشورمان رخ داد.

طبق آخرین اطلاعات مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، از این ۶۱ پس‌لرزه، ۹ پس‌لرزه با بزرگای بین ۴ تا ۵، ۳۰ پس‌لرزه با بزرگای بین ۳ تا ۴ و ۲۲ پس‌لرزه با بزرگای کمتر از ۳ در مقیاس امواج درونی زمین در استان هرمزگان رخ داده است.

بر اثر این زلزله دو نفر جان خود را از دست دادند و حدود ۱۰۰ نفر نیز مصدوم شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
تخمین شان از روی تعداد توزیع چادر است. بررسی اگر با سرعت انجام شود به یک ماه زمان احتیاج است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت