صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بلاروس به‌دنبال خرید موشک هسته‌ای از روسیه است

الکساندر لوکاشنکو رییس جمهوری بلاروس خواستار خرید سامانه‌های موشکی روسیه برای به کارگیری آن‌ها در مرز‌های جنوبی و غربی این کشور است.
کد خبر: ۱۰۸۷۵۱۲
| |
7087 بازدید
بلاروس به‌دنبال خرید موشک هسته‌ای از روسیه است
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، لوکاشنکو روز شنبه به مجله «دفاع ملی» گفت که وی به سامانه‌های موشکی اسکندر نیاز دارد که برد آن‌ها بیش از ۵۰۰ کیلومتر است و قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای یا معمولی را دارد.

رییس جمهوری بلاروس هیچ اشاره‌ای به رایزنی‌های احتمالی با روسیه برای خرید این سامانه‌های موشکی نکرد.

این درحالی است که وزارت دفاع روسیه نیز نسبت به این مساله هنوز اظهار نظر نکرده است.

روسیه متحد نزدیک بلاروس است که اتحادیه اروپا این کشور را به مهندسی بحران ایجاد شده در مرزهایش با لهستان متهم می‌کند. اروپایی‌ها می‌گویند که بلاروس با انتقال مهاجران به صورت هوایی و تحریک پناهجویان سعی در هدایت غیر قانونی آن‌ها به سمت خاک لهستان را دارد.

لهستان و لیتوانی به عنوان اعضای اتحادیه اروپا همسایه‌های غربی بلاروس هستند و این کشور از جنوب با اوکراین هم مرز است.

مسکو و مینسک به صورت رسمی عضو یک «دولت اتحادیه» هستند و سال‌ها مذاکراتی برای نزدیکی هر چه بیشتر انجام دادند.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات