میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سقوط آزاد بورس در دومین روز هفته

شاخص کل بورس در دومین روز هفته با افت ۳۵ هزار و ۳۴۹ واحدی به عدد یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۳۱۹ واحد رسید.
کد خبر: ۱۰۸۵۰۶۴
| |
6369 بازدید
سقوط آزاد بورس در دومین روز هفته


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، شاخص کل بورس در دومین روز هفته افت ۳۵ هزار و ۳۴۹ واحدی را تجربه کرد و به عدد یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۳۱۹ واحد دست یافت و شاخص هم وزن نیز افت ۱۰ هزار و ۴۴۴ واحدی را تجربه کرده است و بر شاخص ۳۵۹ هزار و ۹۷۹ واحدی ایستاد.

اکثر نمادهای شاخص ساز بورس که عبارتند از فولاد، فملی، پارسان، وغدیر، شپدیس، کگل و تاپیکو امروز سرخ پوش بودند و نمادهای فسبزوار، فولاد، کیمیاتک، شپنا، خودرو، شبندر و فملی از پرتراکنش های امروز بودند.

 

فرابورس نیز امروز افت ۳۷۷.۵۸ واحدی را تجربه کرده است و بر پله ۱۹ هزار و ۲۳۱ ایستاده است و نمادهای شاخص ساز آریا، زاگرس، هرمز، صبا، شگویا، ذوب و شاوان بیشترین تاثیر را بر افت شاخص داشتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت
آخرین اخبار