یک سبزی ضد سرطان روده

کد خبر: ۱۰۷۹۸۴۴
| |
5544 بازدید

متخصصان تغذیه در مطالعه ای جدید بر ارتباط مصرف اسفناج با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه در آمریکا در بررسی جدید خود خواص ضد سرطانی اسفناج را مورد تایید مجدد قرار داده و به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه مصرف این سبزی با باکتریهای روده و ژنتیک تعامل ایجاد کرده تا تاثیرات مفید آن محقق شود.

مصرف اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری می کند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، عامل وراثت تنها ۱۵-۱۰ درصد را شامل می شود. علاوه بر این، فقط پنج تا ۱۰ درصد از پولیپ ها به سرطان روده بزرگ تبدیل می شوند.

در این بررسی جدید محققان به مطالعه فوائد اسفناج برای افراد مبتلا به نوع ژنتیکی سرطان روده بزرگ پرداختند.

سندرمی موسوم به "پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی" منجر به رشد چندین ​​گاهی صدها پولیپ روده بزرگ غیر سرطانی می شود. اکثر افراد مبتلا به این بیماری در نهایت برای برداشتن روده بزرگ به جراحی نیاز پیدا میکنند و پس از آن، مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) برای جلوگیری از رشد پولیپ در اثنی عشر توصیه میشود.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان آمریکایی در این مطالعه، موش های مبتلا به پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی را برای مدت ۲۶ هفته با اسفناج تغذیه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف اسفناج می تواند رشد پولیپ را به تاخیر اندازد و نیاز به روشهای درمانی تهاجمی را از بین می برد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت