میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ایران تشکیل دولت جدید لبنان را تبریک گفت

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در پیامی به وزیر خارجه لبنان تشکیل دولت جدید این کشور را تبریک گفت.
کد خبر: ۱۰۷۷۷۴۸
| |
4137 بازدید
ایران تشکیل دولت جدید لبنان را تبریک گفت

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، امیرعبداللهیان تشکیل دولت لبنان را گام مهمی برای عبور از مشکلات و تحقق آمال و آرزوهای ملت مقاوم لبنان دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است صلح و ثبات در لبنان از راه دمکراتیک و در سایه وفاق و انسجام داخلی و به دور از دخالتهای بیگانگان به دست آمده است.

وزیر امور خارجه ایران با تاکید براینکه مردم لبنان که در کنار مقاومت و ارتش این کشور دستاوردهای درخشانی در مقاومت در برابر تروریسم، اشغالگری و تحرکات تکفیری دارند، خود توان حل مشکلات کشورشان را داشته و از این رو به سمت شکوفایی و پیشرفت حرکت خواهند کرد.

امیرعبداللهیان در پایان این‌پیام تصریح کرده است: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت و دولت لبنان خواهد بود و همچون گذشته آمادگی خود را برای توسعه همه جانبه روابط اعلام می‌کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات