همبازی بوشهری طارمی خودکشی کرد!

کد خبر: ۱۰۷۷۴۰۸
| |
4347 بازدید

شاهرخ غلامرضاپور، مهاجم بوشهری به دلیل خودکشی جان خود را از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، شاهرخ غلامرضاپور بازیکن اهل برازجان که در بوشهر جزو فوتبالیست های شاخص به شمار می رفت، در تیم های متعددی مثل ایرانجوان بوشهر، مس کرمان، نفت مسجدسلیمان، فجر سپاسی شیراز، مس رفسنجان، آلومینیوم اراک و خوشه طلایی ساوه بازی کرده بود و در لیگ یک جزو بازیکنان با سابقه به شمار می رفت.

گفتنی است این بازیکن در ایرانجوان بوشهر همبازی مهدی طارمی بود و یکی از استعدادهای این تیم به شمار می رفت.

با این حال رسانه های لیگ یکی خبر از خودکشی این بازیکن داده اند و گفته می شود او قبل از خودکشی در پستی اینستاگرامی تصمیم خود را اطلاع رسانی کرده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت