میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دختربچه ایذه‌ای در درگیری مسلحانه اوباش کشته شد

رئیس بیمارستان شهدای ایذه با اشاره به درگیری مسلحانه بین اراذل و اوباش در مجاورت بیمارستان شهدای ایذه گفت: این درگیری پنجشنبه شب در خیابان منتهی به این بیمارستان رخ داد و در پی آن گلوله ای به ناحیه سر این دختربچه اصابت کرد.
کد خبر: ۱۰۷۵۳۳۱
| |
6306 بازدید
دختربچه ایذه‌ای در درگیری مسلحانه اوباش کشته شد


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا،امرالله اورکی جمعه، رییس بیمارستان شهدای ایذه گفت: اصابت گلوله به دختربچه ای ۱۲ ساله در ایذه به مرگ وی منجر شد.

اورکی جمعه با اشاره به درگیری مسلحانه بین اراذل و اوباش در مجاورت بیمارستان شهدای ایذه افزود: این درگیری پنجشنبه شب در خیابان منتهی به این بیمارستان رخ داد و در پی آن گلوله ای به ناحیه سر این دختربچه اصابت کرد.

وی افزود: طبق گفته شاهدان این دختربچه به همراه پدرش در حال عبور از خیابان بود که گلوله شلیک شده از اسلحه کلاشینکف اراذل و اوباش مسلح به وی اصابت کرد.

رییس بیمارستان شهدای ایذه خاطر نشان کرد: گلوله به ناحیه پیشانی دختر بچه اصابت کرده و موجب مرگ مغزی وی شد.

وی ادامه داد:این دختربچه پس از انتقال به بیمارستان بلافاصله زیر نظر جراح مغز و اعصاب تحت درمان قرار گرفت اما باوجود انجام اقدامات درمانی جان باخت.

اورکی در خاتمه گفت: اصابت گلوله به ناحیه سر معمولا به برگشت به زندگی منتهی نمی‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات