میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

طالبان مقبره احمدشاه مسعود را تخریب کرد

نیرو‌های طالبان برخلاف وعده اولیه در زمان اشغال پنجشیر، دست به تخریب گسترده محل دفن قهرمان ملی افغانستان زدند.
کد خبر: ۱۰۷۴۷۹۳
| |
13862 بازدید
طالبان مقبره احمدشاه مسعود را تخریب کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، نیرو‌های طالبان پس از آنکه وارد پنجشیر شدند برخلاف وعده اولیه که به مقبره و محل دفن احمدشاه مسعود آسیبی نمی‌زنند، دست به تخریب مقبره این قهرمان ملی افغانستان زدند.

طالبان پیش از این اعلام کرده بود که کنترل آرامگاه احمد شاه مسعود "شیر پنجشیر" و پدر رهبر فعلی مقاومت این شهر را که در نزدیکی مرکز این شهر در شمال کابل قرار دارد، به دست گرفته است.

طالبان کلیپ‌هایی را در فضای مجازی منتشر کرده و مدعی شد که وارد آرامگاه احمد شاه مسعود شده‌اند.

تصاویر منتشر شده همچنین شکستن این آرامگاه به دست عناصر طالبان را نشان می‌دهند.

این مقبره مکانی مقدس برای حامیان احمد شاه مسعود است.

در سال ۱۹۹۶ احمد شاه مسعود ملقب به "شیر پنجشیر" ائتلاف شمالی ائتلاف فرماندهان جنگ در شمال افغانستان را علیه طالبان هدایت کرد. او در سال ۲۰۰۱ از سوی عاملانا انتحاری در پوشش دو خبرنگار ترور شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات