روایت شمخانی از یک جلسه پرچالش با اشرف غنی

دبیر شورای عالی امنیت ملی در توئیتی نوشت: همچون ۴۰ سال گذشته پشتیبان مردم افغانستان و خواست و اراده آن‌ها هستیم.
کد خبر: ۱۰۷۰۲۲۸
|
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸ 16 August 2021
|
39614 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در توئیتی نوشت: دی ماه ۹۷ در سفر به کابل جلسه پرچالشی با رئیس جمهور افغانستان داشتم. سخنان سوزناک امروز وزیر دفاع این کشور ترجمان آثار اشغال ۲۰ ساله افغانستان توسط آمریکا و عمق نفوذ و تاثیرگذاری واشنگتن در دولت این کشور بود. همچون ۴۰ سال گذشته پیشتیبان مردم افغانستان و خواست و اراده آن‌ها هستیم.

روایت شمخانی از یک جلسه پرچالش با اشرف غنی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
چرا از کثافت کاریهای روسیه در افغانستان چیزی نمی گویید ؟ هرکاری که آمریکا آنجا کرد برابر جنایت های یک روز روسیه هم به حساب نمی آید. می ترسم روزی حمله مغول ها به ایران را هم گردن آمریکا بیاندازند!!!
ع.ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
شاید اگر حامد کرزای رئیس جمهور بود کار به اینجا نمی کشید . البته شاید ... ولی جالب اینجاست که کرازی هم اکنون در کابل ساکن است !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
البته تاثیر عمق نفوذ ایران تو سوریه و یمن رو هم دیدیم!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت