سرلشکر موسوی تأکید کرد؛

آمادگی ارتش برای همکاری با دولت سیزدهم

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در خدمت به دولت جدید هر کاری که از دستمان بربیاید، انجام خواهیم داد.
کد خبر: ۱۰۶۸۹۷۱
| |
6088 بازدید
آمادگی ارتش برای همکاری با دولت سیزدهم


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با اشاره به کمک ارتش به دولت برای حل مشکلات کشور، اظهار کرد: نیرو‌های مسلح از جمله ارتش جمهوری اسلامی ایران با مجوز فرمانده معظم کل قوا و بر اساس وظایفی که در قانون اساسی برای‌شان پیش‌بینی شده است، در هر زمان و مکانی که دولت نیاز داشته باشد و به شرط اینکه به توان رزمی آسیبی وارد نشود، در خدمت دولت خواهند بود.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه خدمت به دولت در واقع خدمت به ملت، کشور و نظام است، تأکید کرد: با کسب مجوز از فرمانده معظم کل قوا و در قالب سیاست‌های ابلاغی ستاد کل نیرو‌های مسلح، ما هر کاری که از دستمان بربیاید در خدمت به دولت انجام خواهیم داد.

گفتنی است ارتش و سایر نیرو‌های مسلح در حوزه مقابله با شیوع بیماری کرونا و همچنین مدیریت حوادث غیرمترقبه و کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان و خوزستان طی ماه‌های اخیر خدمات قابل توجهی انجام داده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت