میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اولیانوف: امیدواریم ایران به تلاش‌های اوپک ملحق شود

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در توییتی نسبت به همکاری ایران با اوپک پس از رفع تحریم‌ها جهت حفظ ثبات در بازار نفت ابراز امیدواری کرد.
کد خبر: ۱۰۶۸۰۴۳
| |
5878 بازدید
اولیانوف: امیدواریم ایران به تلاش‌های اوپک ملحق شود
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، کاظم غریب‌آبادی، نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی در خصوص پاسخ کتبی ابراهیم رئیسی به دبیرکل اوپک در توییتی نوشته بود: رئیس‌جمهور رئیسی در نامه‌ای از تلاش‌های دبیرخانه اوپک در حفظ ثبات بازار نفت در دو سال گذشته قدردانی کرده و برای دبیرکل اوپک و همکارانش آرزوی موفقیت کرده است.
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در پاسخ به غریب‌آبادی در توییتی نوشت: این پیامی مهم است. امیدواریم که پس از رفع تحریم‌ها و ازسرگیری صادرات نفت، ایران به تلاش‌های اوپک برای حفظ ثبات بازار نفت ملحق شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات