صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیل در بلژیک ۱۱ قربانی گرفت

رسانه‌های خبری از جاری شدن سیلاب سنگین در کشور بلژیک خبر دادند و اعلام کردند که در پی بروز این حادثه طبیعی دست کم ۱۱ تن کشته و چهار تن دیگر مفقود شدند.
کد خبر: ۱۰۶۴۲۸۶
| |
6180 بازدید
سیل در بلژیک ۱۱ قربانی گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌های محلی گزارش می‌دهند که در پی جاری شدن سیل در کشور بلژیک دست کم ۱۱ تن کشته و چهار تن دیگر مفقود شده‌اند.

فهرست مفقودشدگان شامل یک دختر ۱۵ ساله از استان لوکزامبورگ می‌شود.

این سیلاب‌ها که در پی بارش شدید باران به راه افتاده است، اغلب استان‌های «لی یِژ»، «نامور» و «والون برابانت» را دربرگرفته است. افزون بر آن، استان‌های لوکزامبورگ، آنتورپ و فلمیش نیز خسارات قابل توجهی متحمل شدند.

شایان ذکر است که جاری شدن سیل در کشور همسایه بلژیک یعنی آلمان، تاکنون ۵۸ تن را به کام مرگ فرستاده است. در هلند نیز دست کم ۱،۵۰۰ نفر در پی بالا آمدن پیوسته سطح آب در جنوب شرقی این کشور منازل خود را تخلیه کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار