صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

فرجام تلخ یک لایی کشی

کد خبر: ۱۰۶۲۵۶۵
| |
5298 بازدید

اقدام راننده پژو ۲۰۶ در دستکاری و مخدوشی ارقام پلاک خودرو بمنظور لایی کشی در بزرگراه شیخ فضل الله باعث بروز حادثه و مصدوم شدن دو نفر شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فاتب در ساعت ۰۰:۱۹ نیمه شب گذشته در پی رصد دوربین‌های کنترل ترافیک از محدوده‌های معابر پایتخت مبنی بر یک فقره برخورد شدید سواری ۲۰۶ با سواری پژو، بلافاصله گشت تصادفات منطقه ۲۷ پلیس راهور فاتب به همراه نیرو‌های امدادی به محل حادثه حاضر شدند.

با حضور ماموران در محل و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که یک دستگاه سواری ۲۰۶ پس از آنکه اقدام به دستکاری در ارقام پلاک وسیله نقلیه خود می‌نماید در مسیر غرب به شرق شیخ فضل الله نوری انتهای پل جناح، شروع به حرکات نمایشی و لایی کشی در این محدوده کرده و با سرعت سرسام آوری حرکت می‌کند.

پس از گذشت دقایقی راننده این ۲۰۶ بعلت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مقرره با یک دستگاه سواری پژو که در همان محدوده در حال تردد بوده به شدت برخورد می‌نماید.

با حضور نیرو‌های امدادی و اورژانس در محل حادثه دو نفر از سرنشینان این خودرو‌ها توسط نیرو‌های اورژانس به مراکز درمانی منتقل گردیدند.

راننده ۲۰۶ بمنظور عدم شناسایی خودوری خود توسط دوربین‌ها و پلیس اقدام به مخدوش کردن پلاک وسیله خود کرده بود که دقایقی بعد و در این تصادف شدید خسارات زیادی به بار آورده و در نهایت متوقف گردید.

طبق قانون مخدوش نمودن پلاک جرم تلقی می‌گردد و این مخدوشی و پوشش پلاک‌ها که توسط معدود رانندگانی صورت می‌گیرد از چشم پلیس و دوربین‌های کنترل ترافیک در رصد معابر دور نخواهد ماند. وی به رانندگان توصیه کرد که به هیچ عنوان در سطح معابر اقدام به لایی کشی و حرکات مخاطره آمیز ننموده و جان خود ودیگران را به خطر نیاندازند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات