آنتونیو باندراس در نقش یک روزنامه‌نگار جنایی

آنتونیو باندراس برای بازی در نقش ماریو اسپتزی، خبرنگار و نویسنده معروف ایتالیایی در یکی مینی سریال جدید انتخاب شد.
کد خبر: ۱۰۶۰۹۵۴
| |
6285 بازدید
آنتونیو باندراس در نقش یک روزنامه‌نگار جنایی


به گزارش تابناک، ایسنا به نقل از هالیوود ریپورتر نوشت: مینی سریال «هیولای فلورانس» بر اساس کتاب پرفروش و غیرداستانی نوشته «ماریو اسپتزی» و «داگلاس پرستون» ساخته خواهد شد و «آنتونیو باندراس» برای بازی در نقش «اسپتزی» که یک روزنامه نگار جنایی بود مقابل دوربین خواهد رفت.

داستان کتاب «هیولای فلورانس: یک داستان واقعی» که دستمایه ساخت این سریال شده است، روایتگر تحقیق و بررسی «ماریو اسپتزی» و «داگلاس پرستون» درباره مجموعه ای از قتل ها از اواخر دهه ۱۹۶۰ تا اواسط دهه ۱۹۸۰ میلادی است. این دو نویسنده زمانی خود بخشی از داستان شدند که دادستان به آنها برای دست داشتن در این سری قتل ها مشکوک شد.

«نیکلای آرسل» نویسنده و کارگردان دانمارکی کارگردانی این سریال شش قسمتی را بر عهده خواهند داشت و فیلمبرداری آن در فلورانس، ساردینا و توسکانی انجام خواهد شد.

«آنتونیو باندارس» بازیگر شناخته شده اسپانیایی در فصل دوم سریال «نابغه» در نقش «پابلو پیکاسو» بازی کرد و پس از آن در فیلم سینمایی اکشن و کمدی «محافظ همسر هیتمن» بازی کرده است که هم اکنون در حال اکران است. او همچنین به زودی در کمدی اسپانیایی «رقابت رسمی» در مقابل «پنه لوپه کروز» بازی خواهد کرد که «ماریو کوهن» و «گاستون دوپرات» کارگردانی آن را بر عهده خواهند داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت