استقلال با پنج غایب به دیدار پدیده رسید

کد خبر: ۱۰۵۹۰۸۰
| |
5848 بازدید

لیگ برتر فوتبال پس از تعطیلی چند هفته‌ای به دلیل بازی‌های تیم ملی در انتخابی جام جهانی 2022 قطر، از فردا (دوشنبه) با دیدار معوقه استقلال و پدیده مشهد پیگیری خواهد شد.

فرهاد مجیدی سرمربی استقلال پنج بازیکن تیمش را به دلایل مختلف در اختیار نخواهد داشت. هروویه میلیچ، داریوش شجاعیان و فرشید اسماعیلی با مصدومیت روبه‌رو هستند و این دیدار را از دست داده‌اند.

شیخ دیاباته مهاجم مالیایی تیم فوتبال استقلال نیز به دلایل محدودیت‌های کرونایی به ایران بازنگشته است و غایب بازی با پدیده خواهد بود.

احمد موسوی هم در تمرینات شرکت می‌کند، اما نتوانست مجوز حضور در این بازی را بگیرد. رشید مظاهری نیز از ناحیه کتف دچار مصدومیت بوده و قرار است وضعیت نهایی او در تمرین امروز مشخص شود. 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت