ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
هاآرتص مدعی شد

کمپینی برای استعفا و یا برکناری محمود عباس

یک روزنامه عبری زبان امروز (شنبه) مدعی شد که کمپینی برای استعفا و یا برکناری رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به راه افتاده است.
کد خبر: ۱۰۵۷۵۲۱
| |
7129 بازدید
کمپینی برای استعفا و یا برکناری محمود عباس
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روزنامه عبری زبان هاآرتص در شماره امروز خود مدعی شد: ۳۰۰۰ چهره آکادمیک و فرهنگی فلسطین طی چند روز گذشته با امضای طوماری استعفا و یا برکناری محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را خواستار شدند.

امیره هاس، یکی از نویسندگان روزنامه هاآرتص اظهار کرد: گروهی از چهره‌های دانشگاهی و فرهنگی فلسطین درخواستی را برای جمع‌آوری چند صد امضا تنظیم کردند، اما خیلی زود تعداد امضا‌ها به حدود ۳۰۰۰ مورد رسید.

هاآرتص مدعی شد: تشکیلات خودگردان فلسطین در دوره محمود عباس به یک موسسه "دیکتاتوری" که یک نفر بر آن کنترل دارد، تبدیل شد.

همچنین این روزنامه مدعی شد: علی رغم آرامشی که برای مدتی بر فلسطینی‌ها حاکم شده بود، این طومار در هفته اول ماه ژوئن جاری جنجال بزرگی به راه انداخت و اکنون درخواست برای استعفا یا برکناری عباس به بخشی از گفتمان عمومی فلسطین تبدیل شده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار