آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۱ خرداد/ ۱۲۴ بیمار دیگر چشم از جهان فروبستند
به گزارش «تابناک»؛ بر اساس اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۹۶۶ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۱۳۲۷ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۳ میلیون و ۱۳ هزار و ۷۸ تن رسید.
در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۲۴ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۸۱ هزار و ۷۹۶ تن رسیده است و تا به امروز نیز خوشبختانه ۲ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۸۰۲ تن بهبود یافتهاند.
همچنین ۳۴۹۴ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و تاکنون هم ۲۱ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۵۸۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۳۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» ۳.۰ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۷.۰ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۳ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
و مردم هر روز صد تا دویست تا ، دارند جان میدهند
و هزاران نفر هم در گوشه خانه و بیمارستانها در عذاب و
نگرانی و فقر و نداری برای خرید دارو گرفتارند
پس چه شد آنهمه تبلیغات و بوق و کرنا برای ساخت ۵ نوع واکسن ایرانی گوناگون که قرار بود در اردیبهشت و خرداد به
مردم تزریق گردد ؟
کجاست آن ۶۰ میلیون واکسن روسی که خریداری کردید ؟







