میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ابتلا به کرونا تا ۱۰ ماه مصونیت ایجاد می‌کند

نتایج یک مطالعه نشان می دهد ابتلا به کووید۱۹ ریسک ابتلا مجدد به این عفونت را در طول ۱۰ ماه بعد بالغ بر ۸۵ درصد کاهش می دهد.
کد خبر: ۱۰۵۶۴۹۲
| |
7526 بازدید
|
۱
ابتلا به کرونا تا ۱۰ ماه مصونیت ایجاد می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از دیلی میل، نتایج مطالعه محققان دانشگاه کالج لندن نشان می دهد افرادی که قبلاً به کووید ۱۹ مبتلا شده اند، حداقل تا ۱۰ ماه دیگر احتمال ابتلای مجددشان به کروناویروس بسیار پایین است.

مطالعه ای که بر روی بیماران و کارکنان خانه های سالمندان در انگلیس انجام شد نشان داد که سالمندان در صورت ابتلا به کروناویروس، ۶۵ درصد کمتر مجدداً به این ویروس مبتلا می شوند، در حالی که در کارکنان جوانتر این مراکز، این احتمال ۸۵ درصد کمتر است.

دکتر «ماریا کروتیکوف»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این خبر بسیار خوب است که عفونت به طور طبیعی خودش از ابتلا مجدد به بیماری در این دوره محافظت می کند. به نظر می رسد احتمال دو بار مبتلاشدن به این بیماری بسیار کم است.»

این مطالعه شامل ۶۸۳ سالمند با میانگین سنی ۸۶ سال و ۱۰۰ کارمند خانه سامندان در انگلستان بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
هامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
والا اینجا که یه بنده خدایی توی شش ماه، دوبار گرفت... هر دو بارش هم حالش بد بود... تستش هم مثبت بود
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت