محموله یونیسف به یمن در حمایت از رژیم صهیونیستی

مسئولان بندر الحدیده یمن از کشف و ضبط یک محموله اهدایی سازمان یونیسف در قالب ۷۸۶ کیف مدرسه با نقشه های چاپی خبر داد که در آنها رژیم غاصب صهیونیستی به جای فلسطین به رسمیت شناخته شده و یونیسف قصد توزیع آنها را میان دانش آموزان این استان داشته است.
کد خبر: ۱۰۴۹۵۵۶
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۰ 03 May 2021
|
8421 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه خبری المسیره، این محموله اهدایی یونیسف با حضور سرهنگ مهدی الکحلانی رئیس کل پلیس استان الحدیده و جابر الرازحی رئیس شورای عالی اداری و هماهنگی امور انسانی این استان کشف و ضبط شد.

الرازحی گفت: این اولین بار نیست که چنین محموله هایی کشف و ضبط می شود. در گذشته نیز مقادیر زیادی از این محموله ها کشف و ضبط شده است.

وی افزود: اقدامات و فعالیت هایی که این سازمان ها تحت عنوان کمک به مردم یمن انجام می دهند در راستای فعالیت های خصمانه و تحریک آمیز و خدمت به برنامه های قدرت های شرور استکباری آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

مقام یمنی تاکید کرد که هوشیاری دستگاه های امنیتی و آگاهی شهروندان، مانعی در برابر طرح های ویرانگر خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
احتمالا اهدایی اسراییل بوده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
که چی؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت