نتیجه عجیب شاگرد محمد بنا در قزاقستان

نماینده وزن ۸۷ کیلوگرم ایران با شکست مقابل فی پنگ از چین از راهیابی به فینال رقابت های گزینشی و کسب سهمیه المپیک بازماند.
کد خبر: ۱۰۴۴۹۶۶
| |
15904 بازدید
|
۲
نتیجه عجیب شاگرد محمد بنا در قزاقستان

 

به گزارش  تابناک، در ادامه رقابت های کشتی فرنگی گزینشی المپیک در قاره آسیا، حسین نوری نماینده وزن ۸۷ کیلوگرم ایران در دیدار نیمه نهایی برابر فی پنگ از چین در حالیکه در پایان وقت اول دو بر صفر جلو بود در پایان با نتیجه ۴ بر ۴ شکست خورد و ناباورانه از رسیدن به سهمیه المپیک بازماند.

نوری پیش از این در مبارزه نخست مقابل شاگلدی آنایف از ترکمنستان در مدت زمان کم‌تر از ۲ دقیقه با نتیجه ۹ بر صفر به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

ایران برای کسب سهمیه المپیک در وزن ۸۷ کیلوگرم در اخرین فرصت رقابت های جهانی گزینشی المپیک در بلغارستان را پیش رو دارد.

پیش از این محمدرضا گرایی نیز در وزن ۶۷ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه المپیک شد و تا دقایقی دیگر هادی ساروی برای کسب سهمیه المپیک در وزن ۹۷ کیلوگرم به روی تشک می رود.

کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ موفق به کسب ۳ سهمیه از مجموع ۶ سهمیه المپیک توکیو شده بود.

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مرگ بر چین
|
Azerbaijan
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
اینم از بندهای قرارداد ایران چین بوده حتما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
بلاخره قرارداد 25 ساله با چین بستیم نمیشه که همش ما ببریم .....
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت