صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستگیری شرور زنانه‌پوش در تهران

کد خبر: ۱۰۴۲۱۲۶
| |
7883 بازدید

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری یک شرور خفت‌گیر در لباس زنانه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سعید راستی در این‌ باره گفت:‌ مدتی قبل و به دنبال دریافت گزارش‌هایی مبنی بر سرقت و زورگیری در برخی از مراکز خرید به پلیس امنیت واصل شد که در جریان آن رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در تحقیقات اولیه ماموران مشخص شد که اقدامات مجرمانه از سوی مردی در پوشش زنانه انجام شده است، گفت:‌ تحقیقات برای یافتن هویت این فرد در دستورکار ماموران قرار گرفت تا اینکه سرانجام با استفاده از شیوه‌های پلیسی و تصاویر به دست آمده، متهم مورد شناسایی قرار گرفت.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه متهم از اراذل و اوباش سابقه‌دار بود، ادامه داد:‌این فرد چند روز قبل از پایان سال در عملیاتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که در جریان آن اقرار کرد که با پوشیدن مانتو، روسری و لباس زنانه وارد مراکز خرید شده و پس از شناسایی طعمه‌های خود اقدام به زورگیری از آنان با تهدید قمه و چاقو کرده است.

راستی با بیان اینکه متهم ۲۴ سال سن داشته و دارای سابقه دستگیری هم هست، گفت: این فرد از لباس زنانه به عنوان پوششی برای مخفی ماندن هویت و نیز محلی برای پنهان کردن قمه و چاقویش استفاده کرده و عمده سرقت‌هایش را در مراکز خرید واقع در مرکز تهران انجام داده بود.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده، گفت:‌این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم و کشف دیگر جرائم احتمالی به دادسرا تحویل داده شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات