تراکتور درپی فسخ توافقی با مهاجم گل نزن الجزایری

تراکتوری‌ها دنبال فسخ توافقی قرارداد این بازیکن هستند، ولی هنوز خطیبی نظر نهایی را در مورد ماندن یا جدایی حمزاوی به مسئولان باشگاه اعلام نکرده
کد خبر: ۱۰۳۶۶۸۹
| |
4931 بازدید

عکاشه حمزاوی مهاجم الجزایری تیم فوتبال تراکتور برای ماندن یا جدایی از این تیم وضعیت مبهمی دارد. هفته گذشته بحث قرار گرفتن این بازیکن در لیست مازاد تراکتور مطرح شد، ولی حمزاوی همچنان در تمرینات سرخ‌پوشان تبریزی حضور دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، این بازیکن از زمان حضور در تراکتور عملکرد قابل دفاعی در این تیم نداشته است و باید دید رسول خطیبی سرمربی جدید این تیم چه تصمیمی در مورد حمزاوی خواهد گرفت.

آخرین اخبار حاکی از آن است که تراکتوری‌ها دنبال فسخ توافقی قرارداد این بازیکن هستند، ولی هنوز خطیبی نظر نهایی را در مورد ماندن یا جدایی حمزاوی به مسئولان باشگاه اعلام نکرده است. قرار است به زودی تکلیف این بازیکن مشخص شود.

تراکتور درپی فسخ توافقی با مهاجم گل نزن الجزایری

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت