میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
گاردین خبر داد:

انگلیس به فروش سلاح به عربستان ادامه می‌دهد

فعالان حقوق بشری می‌گویند که انگلیس با وجود انتقاد‌های گسترده همچنان به فروش سلاح به عربستان سعودی ادامه می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۳۳۹۸۴
| |
6317 بازدید
انگلیس به فروش سلاح به عربستان ادامه می‌دهد
به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از گاردین، با وجود آنکه آمریکا و برخی از کشور‌های دیگر فروش سلاح به عربستان سعودی را متوقف کرده‌اند، اما فعالان حقوق بشری می‌گویند که انگلیس همچنان به فروش سلاح به ریاض ادامه می‌دهد.

فعالان حقوق بشری دولت لندن را متهم می‌کنند که منافع مالی ناشی از فروش تسلیحات به رژیم سعودی را به جان مردم یمن ترجیح می‌دهد. آن‌ها دریافته‌اند که در فاصله زمانی جولای تا سپتامبر ۲۰۲۰ انگلیس مجوز فروش ۱.۳۹ میلیارد پوند سلاح به عربستان را صادر کرده که بخش عمده آن را موشک و بمب تشکیل می‌دهد.

یادآور می‌شود «بل ریبریو ادی» چندی قبل به همراه ۲۳ تن دیگر از اعضای پارلمان انگلیس در نامه به وزیر خارجه انگلیس به تداوم حمایت لندن از ائتلاف سعودی در جنگ علیه یمن اذعان و خواستار توقف آن شده بودند.

بل ریبریو اِدی که عضو حزب کارگر انگلیس است، در صفحه توئیتر خود نامه ارسالی این ۲۴ عضو پارلمان انگلیس را منتشر کرده بود.

در این نامه خطاب به «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس آمده بود: «ما این نامه را در حمایت از «۲۵ ژانویه» که به عنوان روز جنبش «جهان به جنگ یمن، نه می‌گوید» تعیین شده، می‌نویسیم. ما از صمیم قلب با اقدام این دولت محافظه‌کار در ادامه تجهیز تسلیحاتی ائتلاف به رهبری سعودی برای بمباران یمن مخالف هستیم».

این ۲۴ قانونگذار انگلیس ادامه دادند: «از بمب‌های ساخت انگلیس در حملات هوایی سعودی که باعث مرگ هزاران نفر از غیرنظامیان یمنی شامل زنان و کودکان شده است، استفاده می‌شود. تخمین زده شده که از آغاز این جنگ، حدود ۱۵ میلیارد پوند تسلیحات ساخت بریتانیا به عربستان سعودی فروخته شده است».
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت