صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

همسر کاسیاس به علت سرطان بستری شد

تقریبا یک هفته پیش بود که سارا کاربونرو همسر ایکر کاسیاس ۳۷ ساله شد و جشن تولدش را در کنار نزدیکانش برگزار کرد و روزی شاد را در کنار همسرش، بادکنک ها، گل‌ها و یک کیک شخصی سازی شده سپری کرد.
کد خبر: ۱۰۳۳۵۶۳
| |
29736 بازدید
|
۲
همسر کاسیاس به علت سرطان  بستری شد

یه گزارش تابناک، همسر کاسیاس، اما دو روز بعد از جشن تولد خود در بیمارستان ناوارا در شهر مادرید بستری شد چرا که سرطان وی دوباره برگشته است. ایکر کاسیاس نیز در این لحظات او را همراهی می‌کند و از سارا پشتیبانی می‌کند.

خبر ابتلای سارا به سرطان در می ۲۰۱۹ اعلام شد و این خبرنگار از طریق صفحه خود در اینستاگرام هوادارانش را در مورد شرایطش در جریان می‌گذاشت. در همان زمان‌ها بود که کاسیاس به علت عارضه قلبی مجبور شد که فوتبال را کنار بگذارد. سارا در کلینیک روبر اینترناسیونال در شهر مادرید تحت درمان قرار گرفت و در حالی که به نظر می‌رسید حالش بهتر شده، دوباره سرطانش برگشتو در بیمارستان بستری شد. حالا پزشکان احتمال جراحی دوباره را رد نمی‌کنند. البته نزدیکان همسر کاسیاس می‌گویند که حال روحی او خوب است و نسبت به شرایطش خوشبین است، امیدوار است که بتواند به زودی دوباره به زندگی عادی برگردد و این بحران را پشت سر بگذارد.

 

فوتبالی

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۲
آرزوی شفای عاجل برای تمام بندگان خدا را از خداوند مهربان میخواهیم .آمین یا ارحم الراحمین
Farhad
|
Sweden
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۲
خدا انشالله همسر کاسیاس را شفاه بده و همینطور تابناک را که کار و زندگی نداره از این دست اخبار بگذاره تو سایت مثل خبر بالاتر که گذاشتین که لطف کردین و دوست دختر جدید برد پیت را معرفی کردین ،، حتما هم خیلی ذوق مرگ شدین که اینقدر هم با آب تاب و طولانی توضیح دادین !!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات