شاکری: برای ۱۴۰۰ هنوز به مصداق نرسیدیم
دبیرکل جمعیت جانبازان گفت: ما در حال بررسی کاندیدهای بالقوه هستیم و گفتوگوها را انجام میدهیم تا کسی در تراز منشور گام دوم انقلاب به صحنه بیاید ولی هنوز به مصداق نرسیدیم.
کد خبر: ۱۰۳۱۱۱۲
| | 6355 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مجتبی شاکری در نشست خبری جبهه تحولخواهان انقلابی با اشاره به اقدامات انتخاباتی تشکل متبوعش در انتخابات ۱۴۰۰ و امکان اعلام کاندیدای مشترک از سوی جبهه تحولخواهان، گفت: قاعدتاً وقتی جبهه تشکیل میدهیم به دنبال این هستیم که به همافزایی برسیم و یکی از نقاطی که میتوانیم به آن برسیم همین انتخابات ریاست جمهوری است.
وی افزود: ما به عنوان رقیب شورای ائتلاف نیستیم و با این شورا ارتباطمان برقرار است و از ظرفیتهای خود در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها استفاده میکنیم.
شاکری تاکید کرد: فهرست کسانی که محتمل است در انتخابات حاضر شوند فراهم شده و ما در حال بررسی آن هستیم و جلسات و گفتوگوها را انجام میدهیم تا کسی در تراز منشور گام دوم انقلاب به صحنه بیاید ولی هنوز به مصداق نرسیدیم.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



