عرضه اولیه امروز چیست؟

بعد از لغو عرضه اولیه اپال در هفته های گذشته، امروز ۸ دی ۹۹ قرار است شاهد عرضه اولیه یک نماد در بازار پایه فرابورس باشیم.
کد خبر: ۱۰۲۴۳۰۹
| |
11742 بازدید

بعد از عرضه اولیه نمادهای چخزر، وکبهمن و بوعلی نوبت به عرضه اولیه اپال رسید که عرضه اولیه این نماد بنا به دلایلی از جمله شرایط بورس و نحوه قیمت گذاری آن لغو شد.

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، در حالی که به نظر می رسد این هفته هم خبری از عرضه اولیه نیست اما در بازار پایه فرابورس طبق اطلاعیه های قبلی صادر شده باید شاهد یک عرضه اولیه باشیم.

طبق اطلاعیه منتشر شده در هفته گذشته قرار است سهام مدیریتی شرکت احیاء صنایع خراسان ( سهامی عام) با نماد واحصا 4 به تعداد ۲  میلیون و ۱۳۵ هزار و ۳۹۳ سهم معادل ۱.۰۱ درصد از کل سهام این شرکت به طور عمده و نقد در بازار پایه فرابورس ایران عرضه خواهد شد. تاریخ عرضه امروز دوشنبه ۸ دی ۹۹ اعلام شده است. کارگزار عرضه کننده نیز شرکت کارگزاری مفید خواهد بود  و قیمت پایه هر سهم ۳۳ هزار ریال می باشد.

 

عرضه اولیه امروز چیست؟
 
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت