صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

افزایش دامنه نوسان مطرح نیست

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس در سخنانی ضمن یان اینکه بحث افزایش دامنه نوسان تاکنون مطرح نشده است در بخش دیگری از سخنان خود گفت معاملات الگوریتمی به جز در موارد بازارگردانی ممنوع است.
کد خبر: ۱۰۱۶۸۷۷
| |
6267 بازدید

به گزارش بورس تابناک، محسن خدابخش مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس، انجام معاملات الگوریتمی را به جز در موارد خاصی تخلف عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر اگر معاملات الگوریتمی به جز برای بازارگردان ها که مشخص هستند، در موارد دیگری استفاده شود، به طور قطع از طرف سازمان بورس با آن برخورد می شود.

وی افزود: تاکید سازمان در این خصوص نظارت دقیق است و در صورتیکه افرادی مضنون به انجام تخلفاتی مانند انجام معاملات الگوریتمی باشند، حداقل کدهای آنلاین آنها بسته شده و از انجام معاملات به طور آنلاین محروم می شوند.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس در رابطه با تصمیمات اخیر سازمان در جهت عمق بخشی به بازار گفت: فعلا تمرکز بورس‌ ها و سازمان بورس بر بازارگردانی است و باید بازارگردانی در بورس ها به نحو صحیح انجام شود؛ این امر راه افزایش نقدشوندگی بازار و حرکت قیمت ها در مدار منطق است.

 

منبع:سنا

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار