ارتش اسرائیل مدعی ساقط کردن پهپاد حزب‌الله شد

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده یک پهپاد متعلق به حزب‌الله لبنان را که وارد حریم هوایی فلسطین اشغالی از سمت لبنان شده بود، ساقط کرده است.
کد خبر: ۱۰۱۴۴۱۴
| |
8574 بازدید
ارتش اسرائیل مدعی ساقط کردن پهپاد حزب‌الله شد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در توییتر نوشت، نیرو‌های ارتش این رژیم اندکی قبل یک فروند پهپاد را که مدعی شده متعلق به حزب‌الله لبنان بوده، ساقط کردند.

اردعی در ادامه ادعاهایش آورده، فرماندهی شمال در ارتش رژیم صهیونیستی در حالت آماده باش است و هرگز اجازه نقض حاکمیت رژیم صهیونیستی را نمی‌دهد.

این در حالی است که مناطق جنوب لبنان از صبح امروز، سه شنبه شاهد پرواز‌های متعدد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بود که دست به پرواز‌ها زده و بالن‌های حرارتی پرتاب می‌کردند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت