میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اجرای اولین حکم اعدام یک زن در آمریکا پس از ۷۰ سال

پس از گذشت ۷۰ سال برای نخستین بار در آمریکا یک زن اعدام می‌شود.
کد خبر: ۱۰۰۹۴۳۶
| |
9604 بازدید
|
۱
اجرای اولین حکم اعدام یک زن در آمریکا پس از ۷۰ سال

 

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه اعلام کرد که روز هشتم دسامبر را برای اجرای اولین حکم اعدام یک زن پس از ۷۰ سال تعیین کرده است. این حکم را یک دادگاه فدرال صادر کرده است.

در بیانیه وزارت دادگستری آمریکا آمده است که «لیزا مونتگومری» متهم به دار زدن زنی در ایالت «میسوری» در سال ۲۰۰۴ است و در زندان «تیر هوت» در ایالت «اندیانا» از طریق تزریق ماده مرگبار اعدام می‌شود.

مرکز اطلاعات مجازات اعدام در آمریکا می‌گوید که آخرین باری که یک زن با حکم دادگاه فدال اعدام شده بود «بونی هیدی» بود که در سال ۱۹۵۳ با قرار داده شدن در یک اتاق گاز در ایالت «میسوری» اعدام شده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
France
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
باز هم از طریق دار اعدام نمیشه و هنوز فرسنگها از ایران جلوترن!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت