میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ابتلای قالیباف به کرونا شایعه است

مشاور رئیس مجلس و مدیرکل حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی به خبر ابتلای قالیباف به کرونا واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۰۰۸۰۵۲
| |
8548 بازدید

ابتلای قالیباف به کرونا شایعه است

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، احسان عسکری، مشاور رئیس مجلس و مدیرکل حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی در صفحه توییتر خود به خبر ابتلای احتمالی رئیس مجلس به بیماری کرونا واکنش نشان داد.

این پیام توییتری در پی اعلام برخی رسانه‌ها مبنی بر ابتلای محمدباقر قالیباف به ویروس کرونا منتشر شد. به گفته آنها «نشانه‌های ابتلا به ویروس کرونا در محمدباقر قالیباف رؤیت شده و از او تست کرونا گرفته شده است. هنوز هیچ منبع رسمی ابتلای قالیباف به ویروس کرونا را تأیید نکرده است.»

عسکری در پیام توییتری خود با انتشار عکسی از حضور قالیباف در جلسه امروز صبح نوشت که «درست است که دشمنان مشغول به شایعه سازی و بیمار سازی آقای دکتر قالیباف هستند، اما ایشان بی توجه به تمام این مسائل مشغول به کار ، کار و کار است. ساعت ۶:۳۰ صبح دومین جلسه صبح شنبه ۱۹مهر»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت