ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نفت ۴۰ دلار شد

با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا که امکان اجرای محدودیت‌های بیشتر بر فعالیت‌ها را زیاد کرده، قیمت نفت برای دومین روز در معاملات روز چهارشنبه کاهش یافت.
کد خبر: ۱۰۰۶۱۳۷
| |
7442 بازدید
نفت ۴۰ دلار شد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا که امکان اجرای محدودیت‌های بیشتر بر فعالیت‌ها را زیاد کرده، قیمت نفت برای دومین روز در معاملات روز چهارشنبه کاهش یافت.

این محدودیت‌ها می‌تواند تقاضا برای سوخت را کاهش دهد.

هر بشکه نفت برنت با ۵۲ سنت کاهش ۴۰.۵۱ دلار و هر بشکه نفت خام آمریکا با ۴۰ سنت کاهش ۳۸.۸۹ دلار معامله شد.

 

با عبور شمار مبتلایان به کووید ۱۹ از یک میلیون نفر که در سه ماه گذشته دو برابر شده است، هر دو شاخص نفتی امروز بیش از ۳ درصد افت کرد.

آوتار ساندو، مدیر ارشد بخش کالا‌های اساسی در موسسه فیلیپ فیوچرز گفت: «افزایش شمار مبتلایان، زنگ خطر برای تقاضا برای انرژی را روشن کرده است.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟