میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درخواست چین از فرانسه: برجام را حفظ کنید

وزیر امور خارجه چین در دیدار با همتای فرانسوی خود بر اهمیت چندجانبه گرایی و پایبندی به توافق‌های بین المللی از جمله توافق هسته‌ای ایران تاکید کرد.
کد خبر: ۹۹۹۶۷۷
| |
10470 بازدید
درخواست چین از فرانسه: برجام را حفظ کنید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، وانگ یی وزیر امور خارجه جین در دیدار با ژان ایو لودریان همتای فرانسوی اش با تاکید بر اهمیت چندجانبه گرایی برای این دو کشور گفت: چین و فرانسه باید به توافق‌های چندجانبه پایبند باشند. یک جانبه گرایی از جمله خروج غیرمسئولانه از سازمان‌های بین المللی یا تخطی از توافق‌های بین المللی پذیرفته شده نیست.

او در ادامه اظهار کرد که این دو کشور باید همکاری و هماهنگی بر سر امور بین المللی را تقویت کرده و از نتایج بزرگ توایق‌های بین المللی و دیپلماسی چندجانبه مانند توافق هسته‌ای ایران حفاظت کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت