ناظر دربی ۹۳ استعفا داد!

کد خبر: ۹۹۸۵۰۰
| |
6200 بازدید

ناظر بازی حساس استقلال و پرسپولیس کناره گیری کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، حسن کامرانی فر درباره انتخاب به عنوان ناظر بازی دربی اظهار داشت: برای اولین بار پیش از ابلاغ رسمی، از طریق سایت‌ها متوجه شدم به عنوان ناظر بازی استقلال و پرسپولیس انتخاب شده‌ام، همچنین مجدد بوسیله مصاحبه سرپرست محترم کمیته داوران، متوجه شدم حیدر شکور انتخاب این کمیته به عنوان ناظر داوری دربی روز چهارشنبه بوده است. 

وی افزود: برای بنده  با ۹ قضاوت دربی، سابقه بیشترین حضور در شهرآورد را دارم و همچنین چند بازی به عنوان رئیس دپارتمان، چیدمان این مسابقه را بر عهده داشتم، نظارت این بازی آنچنان حلاوت و جذابیتی ندارد که بخواهم اینگونه در جامعه داوری معرفی بشوم. از طرفی  دوست عزیزم آقای حیدر شکور و تمامی ناظران محترم  داوری را  شایسته حضور در این بازی می‌دانم  لذا بصورت رسمی از حضور در این مسابقه به عنوان ناظر انصراف داده و برای جامعه داوری آرزوی سلامتی و موفقیت می‌نمایم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت