الکاظمی درباره ایران به ترامپ چه گفت؟

یک منبع عراقی اعلام کرد که الکاظمی در دیدار با ترامپ به وی تاکید کرده است: اجازه نمی دهیم عراق به مکانی برای انجام هیچ اقدامی علیه ایران و ترکیه تبدیل شود.
کد خبر: ۹۹۸۳۹۳
| |
40436 بازدید
الکاظمی درباره ایران به ترامپ چه گفت؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، یک منبع عراقی که خود به همراه الکاظمی به واشنگتن رفته بود در گفتگو با خبرگزاری رسمی عراق(واع) تاکید کرد: نخست وزیر عراق در دیدار با ترامپ شجاع و شفاف بود و به او اعلام کرد که اجازه نمی دهیم عراق سکویی برای هدف قرار دادن ایران، ترکیه و یا هر یک از کشورهای همجوار باشد.

 

وی همچنین گفت: اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تشکر الکاظمی از وی بخاطر شکست داعش و فاجعه آمیز توصیف کردن دوره ریاست جمهوری اوباما صحت ندارد.

بر اساس این گزارش، در برخی اظهارات منسوب به ترامپ اخیرا منتشر شده است با این مضمون که مصطفی الکاظمی به خاطر شکست داعش از رئیس جمهور آمریکا تقدیر و تشکر کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت