کشور‌های‌منطقه‌درباره‌تمدید‌تحریم‌ها‌با‌آمریکا‌هم‌نظر‌نیستند

وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت که موضع کشور‌های منطقه‌ای با موضع آمریکا در خصوص تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران به هیچ وجه یکسان نیست.
کد خبر: ۹۹۶۲۸۴
| |
9738 بازدید

کشور‌های‌منطقه‌درباره‌تمدید‌تحریم‌ها‌با‌آمریکا‌هم‌نظر‌نیستند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت: آمریکا انقدر درمانده است که نشان دهد تقلایش برای تمدید نامشروع محدودیت‌های تسلیحاتی حامی دارد که به مواضع شخصی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس - که با تهدید و اجبار حاصل شده - به عنوان وفاق کل منطقه متمسک شده است. همه می‌دانند که اکثرا در این منطقه - حتی کشور‌هایی که در شورای همکاری خلیج فارس هستند - با این مسئله موافق نیستند.
ظریف به عنوان مدرک عکس‌هایی از نوشته‌هایی از مقامات قطری در مخالف با این موضوع را منتشر کرده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت