فروپاشی قلعه مسجدسلیمان بعد از ۱۵۱ روز!

کد خبر: ۹۹۲۵۷۳
| |
4879 بازدید

پرسپولیس دیشب با گل‌های مهدی عبدی و علی علیپور موفق شد قلعه نفت را در مسجدسلیمان فتح کند تا در فاصله ۴ هفته مانده به پایان لیگ نوزدهم، برای چهارمین فصل پیاپی به قهرمانی برسد.

به گزارش تابناک ورزشی، نفت مسجدسلیمان که با توجه به شرایط مالی نامناسب موفق شده در رقابت‌های لیگ برتر نتایج خوبی کسب کند و به نیمه نهایی جام حذفی راه پیدا کند، در تقابل با پرسپولیس راه به جایی نبرد و متحمل پنجمین شکست خود در لیگ نوزدهم شد. تیم مستحکم تارتار به سخره رسوخ ناپذیر پرسپولیس خورد وگرنه آمار خوبش را تداوم می بخشید.

شاگردان تارتار که آخرین بار با نتیجه ۲ بر یک مغلوب شهر خودرو شده بودند، با واگذاری نتیجه برابر پرسپولیس در بازی امشب، پس از ۱۵۱ روز متحمل شکستی دیگر شدند. نفت مسجد سلیمان با ۳۳ امتیاز در رده هشتم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت