مرد مسلح که هنگام شکار سگهای ولگرد پسر بچه 9 سالهای را هدف گلوله قرار داده بود از سوی پلیس دستگیر شد.
به گزارش ایران، در پی گزارش اورژانس دماوند مبنی بر مرگ پسری 9 ساله بر اثر تیراندازی در منطقه روستای جابان دماوند مأموران انتظامی و پلیس آگاهی دماوند بلافاصله در محل حاضر شدند و مشخص شد که پسر کوچولو به علت اصابت گلوله اسلحه شکاری به سینه مجروح شده و در هنگام انتقال به بیمارستان جان باخته است.
سرهنگ حسین فاضلی فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در این باره گفت: پس از بررسیهای همه جانبه از محل حادثه و با استناد به دلایل و شواهد موجود مبنی بر شنیده شدن صدای تیراندازی در باغهای اطراف، یک مظنون شناسایی و دستگیر شد.
وی در همان مراحل ابتدایی بازجویی لب به اعتراف گشود و مدعی شد که قصدش کشتن سگهای ولگرد اطراف ویلایش بوده است که به طور اتفاقی یکی از گلولهها به این پسر اصابت کرده است.در حالی که اسلحه و 7 گلوله متعلق به متهم از خانه دوستش کشف شد وی برای تحقیقات بیشتر تحویل مراجع قضایی شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.